Kortlægning af havfriluftsliv

Kære Fritidssejler.

 

Deltag i en bruger-baseret kortlægning, hvor friluftsudøvere markerer de steder, de anvender til forskellige havaktiviteter.

 

Gå ind på

www.havfriluftsliv.dk 

hvor kan du deltage i kortlægningen og læse mere om undersøgelsen.

 

Medlemsklubber kan eventuelt deltage på medlemmernes vegne, fordi klubberne ofte står for eller medvirker ved friluftsaktiviteter på/ved havet

 

Projektet er uden kommercielle interesser og udføres af Københavns Universitet med støtte fra Tips- og Lottomidler til Friluftslivet. Resultaterne bliver gratis tilgængelige alle. 

 

Baggrund

Et nyt EU-Direktiv pålægger alle medlemslande at gennemføre maritim fysisk planlægning, fordi der mange steder sker en intensiv og ukoordineret udnyttelse af hav og kystområder. For at komme med skal man have sine interesseområder kortlagt.  I projektet søger vi at kortlægge friluftslivets aktiviteter og interesseområder på havet, så de kan komme med i den maritime fysiske planlægning.

 

Vi har udviklet et interaktivt redskab til denne kortlægning, som vi nu vil udbrede til så mange havsportsudøvere, som vi muligt.

 

Det er klart til klubbernes fordel at få medlemmerne til at kortlægge deres aktiviteter. Fordi det kun er gennem en kortlægning, at friluftsaktiviteternes interessezoner kan komme med i havplanlægningen.

 

Del linket videre til andre I kender, og følg projektet på Facebook https://www.facebook.com/Havfriluftsliv

Ingen kommentar

Du kan skrive første kommentar.

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn. Venligst indtast en gyldig E-mail Venligst indtast besked.