Indlæg om dieselpest

Jeg har haft dieselpest i min båd (apollo 32) sidste år, og det var så slemt at brændstof røret stoppede helt med nogle lange sorte trævler, så prøvede jeg at rense tanken det er faktisk umuligt, da den er støbt ind i båden.

Men der er godt nyt – brug “BARDAHLS ANTIDIESELPEST nr. 1066 og BARDAHL WATER REMOVER nr. 1082” så forsvinder det i løbet af ganske kort tid.

Jeg var i den situation at jeg havde fuld tank ca. 650 liter og jeg gav den dobbelt dosis efter forskrifterne på flasken, og lod være med at sejle i ca. 3 uger. Da de ca. 3 uger var gået havde jeg ingen problemer med stoppede filtre eller stoppede brændstof rør.

Siden da hælder jeg altid en dosis af begge produkter i min tank inden jeg tanker, efter forskrifterne på flaskerne, så er jeg sikker på jeg ikke får problemer.

Det har ihvert fald hjulpet mig helt utroligt, så hvis det har hjulpet mig, hjælper det sikkert også andre.

Prøv det og I vil sikkert blive posetivt overrasket.

For vi sejlere er det et universal middel, for at forhindre at maskiner går i stå når vi ligger midt ude i suppen, så har man et problem

MEN DET SKULLE VÆRE LØST NU, hvis man først har helbredt og derefter vedligeholder sin tank med de 2 ovenstående produkter, det er min erfaring, hvis der er nogle der har uddybende spørgsmål er de velkommen til at ringe til mig på Tlf: 4752 0762 eller mobil:2127 2205

Hilsen en igen en glad sejler.
Steen Skovlund Pedersen
Skibby Handy Service
mail: ssp@nullc.dk

Relaterede artikler

Ingen kommentar

Du kan skrive første kommentar.

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn. Venligst indtast en gyldig E-mail Venligst indtast besked.