Bliv Sejl Sikkert-ambassadør

Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden søger Sejl Sikkert-ambassadører, og Danmarks Fritidssejler Union støtter op om dette initiativ.

 

DFU ønsker derfor at udbrede dette gode initiativ til vores medlemmer, og anbefaler interesserede i at tilmelde sig.

 
 
Sejl Sikkert-ambassørens opgaver

 

Melder du dig som ambassør, vil du helt konkret få følgende opgaver:

  • Du bliver kontaktperson for indsatsen i dit lokalmiljø. Du vil fx modtage plakater og andet materiale til at hænge op eller dele ud på din havn eller i din klub.
  • Du bliver inviteret til at deltage i vores arrangementer for ambassadører i hele landet, hvor du bliver opdateret på det nyeste inden for sikkerhed på havet. Samtidig får du mulighed for at være en del af et netværk med de øvrige ambassadører.
  • Du bliver inddraget i udviklingen af ambassadør-rollen, da du i høj grad selv med til at bestemme, hvad du vil sætte i værk som ambassadør.
  • Du bestemmer selv, om du vil stable arrangementer på benene eller blot stiller viden om sikkerhed til rådighed ved at dele kampagnens materialer ud. Du skal ikke være bange for at løbe tør for ideer. Vi stiller et idékatalog til rådighed, og du vil modtage nyhedsbreve, hvor vi formidler andre ambassadørers erfaringer og initiativer.

 

Derudover har Sejl Sikkert-indsatsen et antal sikkerhedsinstruktører tilknyttet, og som ambassadør kan du invitere dem til at gennemføre foredrag og demonstrationer i din klub eller din havn.

 

Herudover får du tilsendt en startpakke med materialer til uddeling og ophængning i din klub eller i din havn.

 

 

Ønsker du at læse mere om projektet, kan du klikke på nedenstående banner

 

Relaterede artikler

1 kommentar

  • Bitten Poulsen17. november 2021 at 17:18

    Vil gerne være Ambasserdør så vi kan lære at sejle sikkert. Vi har båd i Pouls Vig Næstved.

    Svar

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn. Venligst indtast en gyldig E-mail Venligst indtast besked.